Lad os være ærlige! Det er meget, meget svært at komme uden om teknologien – og dens rivende udvikling, i øvrigt – i dagens Danmark og i verden i det hele taget. Det lyder faktisk som en overdrivelse, men faktum er, at det er noget nær umuligt at klare sig uden en smartphone. Så altså; ikke nok med at de ældre først skulle føle sig udenfor, fordi de ikke havde en telefon – nu skal de til og med føle sig udenfor, fordi de ikke har den RIGTIGE telefon.

Der er efterhånden mange, mange små butikker og endda webshops, der vitterligt kræver, at man har en smartphone til rådighed, hvis man skal kunne gennemføre et køb. Det er nærmest på grænsen til at være diskriminerende, at man beder ældre mennesker om at have adgang til App Store og MobilePay – for bare at nævne et par eksempler – for at de kan begå sig i nutidens samfund. Det er ret høje krav, vi stiller, er det ikke?

Teknologiens udvikling og smartphones i sig selv er både en gave og en forbandelse. Jeg behøver nok ikke at uddybe nogle af delene, for jeg er sikker på, at I allesammen kan komme med jeres egne glimrende eksempler.

Men, lad os sammen se glasset halvt fuldt i stedet for halvt tomt og tale lidt om, hvorfor det egentlig er, at det er så voldsomt smart med en smartphone, hvor du har mulighed for at hente apps.

Ja, ja, jeg overrasker nok ikke nogen ved at sige, at en smartphone er yderst smart til at betale regninger, tjekke vejret, chatte med vennerne, facetime med familien, og jeg kunne blive ved, men hold på hat og briller, for nu vil jeg fortælle dig noget helt vildt smart, som du med garanti (det tør jeg altså godt love) ikke vidste…

Styr grillen fra mobilen

Teknologien er simpelthen blevet så vanvittig avanceret, at du nu kan styre selv din grill – ja, seriøst; din GRILL – fra din telefon. Det er slut med hele tiden at skulle tjekke, skrue og dreje på den steg, som for alt i verden ikke må grilles forkert, når hele selskabet sidder der og venter spændt.

For nu kan du simpelthen få en simpel app på din mobil til at styre din grillmad, så den bare bliver helt perfekt, og så du ikke engang behøver at kigge op fra din telefon, bogstaveligt talt. Det er svært at tro på, at det kan lade sig gøre, men den er altså god nok. Hop ind på traeger grill hos FoodFreaks og læs mere.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed