Som virksomhed er man efterhånden næsten nødt til, at have tænkt på google før eller siden og det er der også en god grund til eftersom man selv bruger Google til, at finde det meste i hverdagen. Måske vil nogen nok rette dette og sige, at det ikke er alle der bruger Google og det er skam også helt korrekt, men rigtig rigtig mange gør og det må man ikke se blindt på. Hvis man som virksomhed har brug for, at få kunder i sin fysiske butik er det nærmest et must at have sig en Google Business Profil hvis man gerne vil være synlige overfor sine potentielle kunder.

Når man søger efter en vare, ret eller noget som man gerne vil købe eller se nærmere på er der en Google Business profil der dukker op for, at vise sig som en synlig mulighed for det søge ønske du har forespurgt hos Google søgemaskiner. Derfor er det også en rigtig god idé, at have en Google business profil. Via profilen kan du også lade bruger finde vej til virksomhedens lokation meget nemt ved hjælp af et tryk fra mobilen.

 

En god idé når man skal have sig en Google business profil er, at udfylde den så grundigt som overhovedet muligt eftersom, at det er en meget vigtig og nyttig informationskilde for din virksomhed til dine kunder eller potentielle kunder. Udfylder man det korrekt og fyldestgørende vil man kunne opleve, at ligger nummer et i resultaterne når der blev søgt på en vare, ydelse eller tjeneste, som netop din virksomhed tilbyder i eksempelvis Aalborg. Få hjælp af webbureau i Aalborg til din Google Business Profil – kontakt DigitalAalborg.dk

Behøver du en en virksomhedsprofil på Google?

Det er en rigtig god idé for din virksomhed, at have en en profil, som viser de oplysninger dine kunder leder efter når de eksempelvis Googler navnet på din virksomhed, det er nemlig en Google Business Profilen der kan hjælpe en med, at definere hvilke oplysninger der skal formidles. En Google Business Profil er den boks der vises med virksomhedsoplysninger i venstre side på desktop version af Google.

 

Derfor kan det som tidligere beskrevet give rigtig god mening og have en profil sådan, at man kan folk mulighed for nemt og ringe virksomheden op eller besøge virksomhedens hjemmeside. Det er også muligt, at angive åbningstider og åbningsdage for virksomheden via profilen. Hvis du ikke før har leget med Googles virksomhedsprofiler kan det give god mening og kontakte et webbureau til, at hjælpe dig med og få den rigtig profil sat op.

 

Hvis du som virksomhed i Aalborg gerne vil have, at brugeren kan finde dine information og evt åbningstider og rutevejledning, så burde du kontakte webbureau i Aalborg for, at få hjælpe til dette. DigitalAalborg.dk tilbyder opsætning af virksomhedsprofil på Google.dk

Categories:

Tags:

Comments are closed