Som overskriften siger, kan du med en VPN spare penge på dit Netflix-abonnement. Ved at oprette dig på platformen Netflix Tyrkiet kan du få Netflix for kun 17,99 lira, altså 15 kr, helt lovligt! Og som du nok er bekendt, koster et Netflix-abonnement i Danmark en smule mere. Du kan endda gøre beløbet på 15 kr. endnu mindre ved at dele din Netflix konto med andre, så I er flere om at dele regningen.

Hvad kan man med en VPN?

VPN står for ”Virtual Private Network”, hvor du er mere sikker og anonym på nettet. Du kan tilgå andre landes funktioner, selvom du ikke befinder dig i deres land – for eksempel Tyrkiet eller USA. Dette giver dig, som sagt, mulighed for at oprette dig i et land som Tyrkiet, hvor Netflix er billigere, men det giver dig også muligheden for at oprette en konto i  et land, hvor du tilbyder andre film og serier end i Danmark. Dette kan være eftertragtet, da nogle meget populære serier først vil blive udgivet i landet, hvor det oprinder fra, og derefter resten af verdenen – på den måde kan du komme forrest i køen. Det sker også til tider, at nogle serier og film aldrig kommer til Danmark, hvor man er nødsaget til at benytte sig af en VPN for at kunne se dem.

 

Andre fordele ved en VPN

Det er ikke kun Netflix, som kan fås billigere med en VPN, men stort set alle onlinetjenester, som agerer på et bredere marked, da du med en VPN vil kunne ændre din lokation til et land, hvor der er lavere lønniveau, for eksempel Filippinerne. Spotify kan fås langt billigere med en konto i Filippinerne, hvor det kun koster omkring 9 kr. per måned – det er mange penge, man kan spare hver måned! Du kan også med en VPN bestille flybilletter og hotel, hvor det ligner, at du kommer fra et land med et lavere lønniveau, hvor du hermed kan få bedre priser på dine rejser. Herigennem kan man hurtigt spare mange penge.

 

Der findes utallige af onlinetjenester, og du kan sikkert finde mange flere end dem, som vi har nævnt her, hvor du kan spare en god sum ved at benytte dig af en VPN. Mest af alt, er det sikrere at bevæge sig på nettet med en VPN, da man ikke ville kunne spore din historik tilbage til dig. Dette kan også være foretrukket af nogle, som tager på erhvervsrejser, hvor man måske sidder med nogle vigtige filer, som ikke alle skal kunne nemt få adgang til. Det behøver ikke at være arbejdsrelaterede ting. Det kan også sagtens være mere privat information, som man ikke har lyst til at dele med alle.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed