Er du, ligesom så mange andre, på jagt efter en god app til benyttelse af lydbøger, så foreslår vi dig BookBeat. Dette er en app med over 1 mio. downloads og har 4,4 ud af 5 på baggrund af 9 tusinde anmeldelser – det er ret godt klaret. Vi har selv haft muligheden for at afprøve appen, og vi må sige, at det ikke er tilfældigt, at BookBeat er så populært. Du kan også selv prøve appen gratis. Du skal blot downloade den og oprette dig som bruger, hvorefter du påbegynder dine første 30 dage gratis. Under denne prøveperiode får du adgangs til BookBeat Premium og ubegrænset lytning og læsning i et bibliotek bestående af over 100.000 e- og lydbøger.

Selve appen

I BookBeat appen kan du finde inspiration til den næste bog, som du godt kunne tænke dig at lytte til, og takket været det geniale design i appen kan du hurtigt danne dig overblik og mange tilbud blot ved at kigge efter høretelefon-ikonet. Dette betyder, at du kan høre bogen som lydbog. Derudover står der også på bogen, hvor gode anmeldelser den har, så du slipper for at skulle bruge tid på en bog, som egentlig ikke er din tid værd.

Derudover har appen en god funktionalitet, som er meget vigtig, da der ikke findes noget mere irriterende end afbrydelser grundet tekniske fejl. På nogle apps forekommer det også, at den glemmer, hvor langt du er nået – dette skal du ikke være bange for med BookBeat. Og hvis du skal på farten, hvor du har dårlig forbindelse – eller slet ingen – kan du downloade dine lydbøger ned på din telefon, så du kan lytte til dem offline. Derudover har du mulighed for at indstille afspilningshastighed, som ofte kan gøre en verden til forskel, når det kommer til ens lytteoplevelse.

Hvilke lydbøger tilbyder BookBeat

Om du er til krimi, romantik, personlig udvikling eller fantasy, så har BookBeat et hav af valgmuligheder. Du kan for eksempel sætte dig med en god Harry Potter lydbog, som er en alle tiders favorit blandt både børn, unge og voksne. Harry Potter lydbøgerne findes både på dansk og på engelsk, så der er noget for begge smage.

Igang med at lære et nyt sprog? Så er BookBeat oplagt!

BookBeat tilbyder ikke kun lydbøger og bøger på dansk, men også engelsk, svensk, finsk, tysk, italiensk, spansk og polsk, så hvis du interesserer dig for europæiske sprog, så er dette en god mulighed for at forbedre dit sprogøre. Undersøgelser har vist, at det betyder rigtig meget, blot at lytte til et sprog, når man skal lære det, da det giver en bedre forståelse blandt de forskellige dialekter og sætningsopbyggelse i sproget.

Categories:

Tags:

Comments are closed