Der findes et hav af gode værktøjer til dig der driver online forretning, om det er tracking via Google Analytics, tracking ved hjælp af Facebook Pixel med den rigtige opsætning af events. Facebook og Instagram er sammen med email marketing de 2 største salgskanaler for mange nye webshops. Google ads kan hurtigt gå hen at blive dyrt, dog kan der ligge rigtig meget værdig i at gøre brug af Google Shopping.

Facebook Marketing

Andet tip er at have fokus på lead ads, det betyder vi anskaffer emails, som du kan bruge i din email marketing. Det gode ved lead ads er at du betaler for emails engang også kan du blive ved med at sende dem emails med info og tilbud omkring din forretning. Det kan altså blive en gratis kanal for dig, at sende dit indhold ud på. For mange virksomheder er email deres bedst performance inden for salg af produkter. Et godt værktøj til at sørge for din email kontakter ryger direkte ind i det email software du bruger eksemple kunne være klaviyo eller mailchimp, det værktøj du skal bruge hedder Zapier. Et uunværligt værktøj, hvis man arbejder seriøst med Lead ads på Facebook. Skal man have hjælp til det, kan man kontakte en freelancer som arbejder med Facebook Marketing.

Google Ads

Der er mange muligheder med Google Ads, både youtube annoncering, hvis du har en karismatisk person, som folk synes er spændende, så er der virkelig meget at hente på Youtube. Det kan også være search ads, alt efter hvilken branche man er i, sviger priserne utroligt meget. Er dine produkter priser til 50 eller 100kr giver det i mange tilfælde ikke mening at køre search ads. Den sidste jeg vil nævne er Google Shopping, her ligger dine produkter helt gratis, du betaler først når der kommer en konvertering. Det er ret så luktrativt at bruge Google Shopping, da konkurrencen ikke er så stor endnu, som den fx vil være om 2-3 år. Ligesom med Facebook annoncering, så kan det med Google Ads også være en god ide at have en marketing mand med ind over.

Categories:

Tags:

Comments are closed