Hvis du skal til at male derhjemme, uanset om det er dine vægge, dit loft eller hele boligen, så skal du bruge en god mængde udstyr for at kunne gøre arbejdet ordentligt. Du skal naturligvis bruge maling, men udover det skal du også bruge en masse andet udstyr, som f.eks. pensler og malerruller, som er nødvendige for rent faktisk at kunne male. Derudover findes der også flere andre typer udstyr, som kan være vigtige for din sundhed eller for at give så godt et resultat som muligt.

 

Derfor vil vi i denne artikel gå igennem noget af det udstyr, som du skal bruge til dit private maleprojekt.

 

Forberedelse

 

I forhold til forberedelsen af maling skal du først og fremmest bruge grundrens, som skal bruges til at rense overfladen inden du påfører maling. Derudover skal du bruge spartelmasse, en spartel og sandpapir til at udbedre revner eller huller i boligens vægge eller lofter.

 

Afdækning

 

I forhold til afdækning for at passe på dine andre ting imens du maler skal du bruge afdækningsplast, som kan beskytte dine møbler mod maling under processen. Afdækningstape eller afdækningsfilt er også meget brugbart, da det kan dække og beskytte dit guld. Malertaper et perfekt til at dække hjørner, kanter, og andet, til når du maler. Sidst men ikke mindst kan det også være en god ide med en malerdragt, da denne kan beskytte dit tøj fra malingen.

 

Malerarbejdet

 

Du skal bruge en malerrulle, rullespand, pensel, træmaling, trappestige, hvis ikke allerede har dette kan du besøge jem og fix og finde maler udstyr til billige priser.

 

Måske skal du bruge en maske?

 

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt ar bruger en maske, mens det er meget nødvendigt i andre. Hvis du skal male med spraymaling eller en anden form for maling, som indeholder giftige dampe du kan indånde, så er det en meget god ide med maske. Er det simpel vægbehandling med akrylbaseret maling, så behøver du ikke.

 

Få en professionel til at gøre det for dig

 

Hvis alt dette virker uoverskueligt eller du er i tvivl om at du har tid til at gøre det, så kan du også med fordel få en professionel til at gøre det for dig. Hvis du f.eks. bor i Holte, så kan du med fordel søge på ”Maler Holte” og se om ikke der er en i dit lokale område, som kan gøre arbejdet for dig til en fair og god pris.

Categories:

Tags:

Comments are closed