Tips til en bedre it-løsning

Sådan får du en bedre IT-løsning

Vores hverdag bliver mere og mere influeret af teknologien og dette gælder ikke mindst på arbejdspladsen.

Teknologiens verden har revolutioneret den måde vi arbejder, interagerer og lever livet på, men den kan også være farlig, hvis man ikke er forsigtig!

I denne blog vil jeg komme ind på 3 gode råd, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at få en mere sikker tid på internettet.

1. Informer dine ansatte
Din virksomhed er ikke stærkere end det svageste led, og en ansat, der klikker på noget han ikke bør kan resultere i store problemer for dig.
Som virksomhedsejer er det en god ide, at sikre sig at dine ansatte er up to date med IT-sikkerhed. En god måde at gøre dette, er at udforme en IT-sikkerheds politik som dine ansatte skal
læse og følge, eller lave en video, så de har nogle regelsæt at arbejde ud fra.

Det kan være åbenlyst for nogen, men en statistik fra Dansk industri, viser at hver anden ansatte ikke kender til normal IT-sikkerhed.

2. Lav forskellige kodeord
 Mange af os bruger de samme kodeord til forskellige programmer og systemer, men det kan være farligt, hvis hacker skulle få fat på det, så ville alle dine dokumenter og informationer være i fare. 
Et godt råd til at lave forskellige kodeord som du kan huske kan være ved at lave kodeordene efter nogle af dine favorit sange.

3. Hold dit sikkerheds software opdateret
Programmer som anti virus og firewalls er gode til at holde hacker og malware væk fra din computer, men du skal huske at holde programmerne opdateret, så de bedst muligt kan forsvare din virksomhed. 

Hvis du følger disse råd, så vil du få en mere sikker IT-løsning, men du kan selvfølgelig aldrig være helt sikker. Den bedste IT-løsning og den de fleste større virksomheder bruger er at outsource deres IT-sikkerhed og server hosting til specialist virksomheder, der sikre din virksomhed bedst muligt. Selvom det ofte kræver en lille investering at holde sin computer sikker, så kan det varmt anbefales.

Categories:

Tags:

Comments are closed