E-cigaretter er efterhånden vundet frem mange stedet i verden, og det er ikke helt uden grund. De tilbyder nemlig muligheder, som man ikke kan få andre steder, uanset hvem eller hvor man er.

Eksempelvis kæmper mange rygere med at slippe den rigtige cigaret, og mange andre har lyst til at prøve at ryge, uden at blive afhængig af det. E-cigaretter kan hjælpe begge, men før man begynder at bruge en, er det en god idé at vide, hvordan de fungerer. Det kan man læse mere om her.

Grundstenene i en e-cigaret

Der er fire grundsten i en e-cigaret, som går igen, uanset om den er til engangsbrug eller skal holde i lang tid, og de vil alle blive beskrevet her. Den første er den såkaldte ”driptip”, som er mundstykket. Det er her, at man suger dampen ind, og den vil som regel altid følge med, når man køber en e-cigaret.

Lige under mundstykket finder man tanken, hvor e-væsken befinder sig. Den er typisk lavet af glas, men det er også muligt at få den i plastik. Ifølge lovgivningen må den maks. kunne indeholde 2 ml væske, men er den fra før 2017, kan den være større.

Inde i tanken finder man den såkaldte ”coil”, som er den brænder, der fordamper e-væsken. Det er ofte en spiral, og størrelse af den afgør, hvordan man indtager dampen, man får ud af mundstykket.

Den sidste tekniske del af e-cigaretten er batteriet, som ligger i bunden. Batteriets effektivitet og holdbarhed varierer alt efter, hvor dyr og god, e-cigaretten er, men man kan som regel oplade dem, så man kan fortsætte med at bruge den, selv efter batteriet første gang løber tør for strøm.

Modificér en e-cigaret

Der er kun to primære måder, man kan modificere en e-cigaret. Den første handler om primært om batteriet og brænderen.

Man kan få nogle meget gode e-cigaretter, som blandt andet er i stand til at ændre på brænderens temperatur, således at mængden af damp varierer. Det er dog ofte en dyrere e-cigaret, som man kan modificere på den måde.

Den anden store man kan ændre på er e-væsken. Al e-væske er lavet af den samme kombination af væsker, men man kan selv variere aromaerne og mængden af nikotin i væsken. Er der således en bestemt smag man ønsker, eller vil man selv kunne justere på mængden af nikotin i dampen, så kan man gøre det, så længe man selv blander væsken.

Categories:

Tags:

Comments are closed