Elsker du at lytte til lydbøger og vil du gerne vil den helt perfekte app til formålet?

Læs med her for at se hvilke ting du bør overveje når du går i gang med at finde en app, som du kan lytte til lydbøger igennem.

En god app til lydbøger er slet ikke så svær at finde. Der er faktisk ret mange muligheder at vælge imellem i dag, men det kan samtidig gøre det sværere at finde frem til den helt rette.

Hvad lytter du mest til?

Det er en god ide lige at spørge sig selv, hvad det egentlig er man lytter mest til. Hvis du for eksempel bedre kan lide fiktion end ikke fiktive fortællinger, så er der specielle apps der er designet til dette.

Nogle apps er gode til at have en bred vifte af både lydbøger indenfor fiktions og ikke-fiktionsverdenen. Men der er andre apps der specialiserer sig i en af delene. Det er derfor noget du bør have for øje, når du går i gang med at lede efter den bedste app for dig.

Er du villig til at betale?

Du kan snildt finde frem til en del apps, hvorigennem du kan lytte til lydbøger ganske gratis. Og det kan være meget rart, hvis du blot gerne vil have noget at lytte til, imens du befinder dig i toget eller du gør rent.

Der er en del gode klassikere i det offentlige domæne og disse bøger er blevet lavet om til lydbøger, som du kan lytte til ganske gratis.

Det er dog vigtigt at pointere, at det kan være begrænset hvor mange lydbøger du egentlig kan finde helt gratis. Du kan naturligvis låne dem gennem det lokale bibliotek og dermed også få adgang til nogle lidt nyere titler. Men det er samtidig begrænset hvor mange bøger du kan låne og lytte til af gangen.

Med udvalgte apps og lydbøger har du lidt flere muligheder at vælge imellem.

Hvilke sprog vil du lytte på?

Slutteligt skal du lige gøre dig nogle tanker om, hvilke sprog du gerne vil lytte til lydbøger på. Du er naturligvis en smule begrænset, hvis du kun kan lytte til danske lydbøger. Men det er ikke umuligt at finde gode lydbøger på dansk.

Du kan for eksempel låne en hel del igennem dit lokale bibliotek. De har ofte en app du kan benytte til formålet.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed