IT folk er glade for at sove ligesom alle andre

Nu har jeg endelig fået købt mig noget bambus sengetøj. Det er nemlig miljøvenligt sengetøj. Man kan finde andre gode miljøvenlige produkter inde på den her hjemmeside. Det giver mig et godt fundament for at arbejde effektivt om dagen, at jeg sover med et skønt og temperaturregulerende bambus sengetøj om natten. Det styrker min karriere som teknolog.

 

I min branche har vi ofte travlt og arbejder mange timer foran en skærm. Det trætter. Derfor laver jeg også mange gode tiltag for at have en sund livsstil. Jeg dyrker fx ret meget sport, og så er jeg blevet vegetar. Derudover har jeg optimeret min sovesituation. Det har jeg blandt andet gjort ved at finde noget bambus sengetøj. For mig er det nemlig vigtigt at jeg ikke sveder for meget om natten.

 

Det teknologiske fremskridt sover dog ikke om natten. Der udvikles stadigt nye apps og gadgets døgnet rundt, og mens den ene teknolog sover, udvikler den anden noget. Det er ikke en konkurrence, og dog.

IT udstyr til hjemmet

I hjemmet har man et andet behov end ude. Der er et højere behov for underholdning og afstresning, for man skal ikke være så effektiv, men i stedet være i sit hjem, slappe af, måske tage sig af sine børn, hvis man har sådan nogen, og være sammen med sine bofæller og sørge for at have noget tid for sig selv også. Man kan have behov for teknologisk udstyr til at streame film på fjernsynet, man kan have behov for at have en telefon, hvilket de fleste har, og så er der en hel del andre behov, fx tyverisikring. Alt sammen indenfor hjemmets fire vægge.

Hjemmearbejdspladsen

Nogle har så en hjemmearbejdsplads, og måske er man så heldig at have et rum som man kan indrette til et hjemmekontor. Her er det vigtigt at adskille det fra hjemmet som sådan, fordi det i sin essens er noget andet end det hjem, hvor man lever i sin fritid og er helt sin egen.

 

IT udstyr til arbejdspladsen

På arbejdet har man et andet behov for udstyr end i hjemmet. Det skal være mere effektivt, og der skal være optimale forhold for at kunne spare dyrebare sekunder. Derfor kan man fx have brug for to eller sågar tre skærme. Derudover er der alt det ergonomiske udstyr som hører sammen med det at have en lang arbejdsdag, hvor man sidder eller står foran en skærm. Mange har en god mus, man har et hæve-og-sænke-bord, og man har måske et digitalt system til vinduespersiennerne og til kontorets lyssætning.

 

Al den effektivitet kræver som sagt at man får en ordentlig søvn om natten. Derfor vil jeg varmt anbefale at man får sig noget bambus sengetøj. Derudover at man sørger for at få noget motion og lever sundt med fokus på glæden.

Categories:

Tags:

Comments are closed